25.7.2013CIK-FIA EUROPEAN KF-JUNIOR CHAMPIONSHIPS (Rd 2) 17.-21.7.2013Lue lisää »17.7.2013WSK Master Series, Circuit 7 Laghi, Castelletto (I) 11.-14.7.2013Lue lisää »20.6.2013CIK-FIA EUROPEAN KF-JUNIOR CHAMPIONSHIP, ALCANIZ, SPAIN: 12.-16.06.2013Lue lisää »

Kausi 2010 (Raket jr/yl)

24.-25.4.10
Kevätpäräys
PORIN FORMULA KARTING KERHO Hyvä Raket Jr avaus, 3. sija ja täydet 4 nousupistettä. Aika-ajojen 3. ja Finalin nopein kierros.
9.5.2010 Äitienpäiväajot AL KUOPION OSASTO Neulamäki ratana uusi tuttavuus. Koleaa ja vaihtelevaa keliä. Aika-ajoissa 7. erissä 3. ja finaalissa 2. sija. Maltti oli valttia ja kilpailusta kertyi täydet 4 nousupistettä.
13.5.2010
XXV Helsinki Karting
AL HELSINGIN OSASTO Täydellinen epäonnistuminen! Vaihdoimme lennossa uuteen runkoon minkä set-uppia emme ehtineet kunnolla kokeilla. Lisäksi lohkon lämpömittarin anturi hajosi ja ruuvin kanssa oli ongelmia. Finaalin 9. kun 7. sija olisi vielä tuonnut Raket Yl nousuun tarvitavat 2 pistettä. Onnistuminen ei ole itsestäänselvyys!
15.-16.5.10
Tykkimäki Race
KOUVOLAN FORMULA K-KERHO RY Aika-ajon 3. ja finaalin 3. parhaalla kierrosajalla. Kilpailusta täydet 4 nousupistettä ja nousu Raket Yl!
28.-30.5.10 Karting CUP VIHDIN URHEILUAUTOILIJAT Eka yleisen kilpailu ja mukana heti ensimmäisessä Raket karnevaalin osakilpailussa. Aika-ajon 9. erissä 6. ja finaalin 7. sija. Enään ei oltu sekunttia yleisen kärjestä. Hieno aloitus, pisteille kaikissa kilpaiulun osioissa. Finaalissa oli massiivinen kolari(24 autoa pääsuoran päähän), mistä Iltzu kuitenkin selvisi. Lähtö uusittiin.
13.6.2010 Bi
Ulvilan Kesäkisa
ULVILAN FK-KERHO Harjoitusreissu Ulvilaan Karnevaali viikonloppua ajatellen. Saatiin juuri ennen viikonlopun kilpailua kokeiltua moottoreita ja set-uppeja. Valitettavasti ei päästy mekaanikon kiireistä johtuen osallistumaan kisaan.
20.6.2010
Kesäkisa
AUTOURHEILUKERHO JÄMSÄN ÄIJÄT RY Vaikea kilpailu meille. Radalla oli kovasti "tunkua" ja emme jostain syystä saanneet kyytiäkään aivan kohdalleen. Jämsään tulimme Kangasalan kautta ja jatkoimme Laukaalle. Emme ollut ajaneet näillä radoilla ennen ja Raket karvevaali jatkuu heinäkuussa em radoilla.
10.-11.7.10 Karting CUP LAUKAAN MOOTTORIMIEHET RY Tiukan aika-ajon 13. vain muutaman satkun päässä 9. sijasta. Ekan alkuerän lähdössä kolarointi, missä  eturengas puhkesi ja pääsi maaliin toiseksi viimeisenä. Erässä annettiin kolmelle kanssakilpailijalle varoitus! Toisen erän 5. sija. Vaikka nyt viikonlopun  karnevaali pisteistä olikin jaettu 2/3 osaa, niin muutettiin vielä vähän säätöjä sunnuntain finaaleihin ja lähdettiin uudella mielellä uuteen päivään. Finaali 1:n lähtöruutu 17 ja nousu 4. sijalle! Toisessa finaalissa keskeytys hyvän lähdön jälkeen kolarointiin sijoista 4-5 kamppaillessa.
17.7.2010
Lentola Karting
KANGASALAN FK-KERHO Aika-ajojen 21. erissä 16. ja 12. todella vaikeeta. Selvisi että aika-ajojen kärki käytti viimevuotista KKS rengasta, mikä on Lentolassa  selvästi nopeampi.  Finaaliin kuitenkin mukaan ruudusta 21 mutta toisella kierroksella sukeltamisesta musta lippu! Oltiin erimieltä mikä on tietysti turhaa. Finaali keskeytettiin Jetsun kaatoon kierroksella 4. Murheellisen kilpailupäivän jälkeen suunnattiin kuitenkin Kouvolaan harjoituksiin seuraavan viikonlopun osakilpailua varten.
25.7.2010
Tykkimäki Karting CUP
KOUVOLAN FORMULA K-KERHO RY Aika-ajot alkoivat hienosti 3. sijalla, vain muutama satku Jauhiaisesta ja pari kymppää Lappalaisen paalusta. Ekassa erässä 5. ja toisessa erässä hienon lähdön jälkeen pihalle. Olisi kannattanut yrittää ajaa kovaa karkuun Lappalaisen kanssa, niin että muut ei heti kiinni olisi saaneet. Finaaliin kuitenkin mukaan ruudusta 20. Valot vaihtuivat ja 21 kierrosta matkaa nousta. Lopputulos 8. sija ja finaalin nopein kierrosaika! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli itse finaalissa ja sen jälkeenkin. Kisan pistesaldo kuitenkin kohtuullinen, eli mukana taas mittelöissä.
31.7.-1.8.10
Rovaniemi Karting
ROVANIEMEN URHEILUAUTOILIJAT RY. Rovaniemen Mäntyvaaran radalla ajettiin kilpaa la-su. Lauantaina oli Napapiirin Kunkku kilpailu, mikä kävi hyvin harjoituksena sunnuntain Raket karnevaaliosakilpailulle. Sunnuntain kilpailussa Iltzu oli aika-ajoissa 7. vain kolme tuhannesosaa 5. sijasta. Alkuerässä 6.  ja finaalissa 8. sija. Kohtuullinen suoritus, mistä kohtuulliset pisteet kolmaneksi Raket karnevaalin pisteisiin mukaan laskettavaksi kilpailuksi.
6.-8.8.10 Ulvilanpäivän Karting CUP/Raketkarnevaali ULVILAN FK-KERHO Kesän huipentuma mihin kaikki kilpailijat ovat panostaneet mahdollisimman hyvin. Harjoitukset sujuivat hyvin ja kaikki oli valmista kilpailuviikonloppuun. Lauantain aika-ajoissa Iltzu 9. Ei mahdoton paikka ja pisteitäkin kertyi triplasäännöllä mukavasti. Ensimmäinen erä 6. toinen erä 5. ja kolmannessa erässä 5. oikeutti sunnuntain ensimmäisen finaalin 11. lähtöruutuun. Helteistä viikonloppua varjosti ukkosrintamat mitkä olivat tähänasti kiertäneet täpärästi Ulvilan radan. Ensimmäiseen finaaliin lähdettiin kuivan kelin renkailla, mutta jo lämppärillä alkoi sataa. Lähtö kuitenkin annettiin ja 32 autoa lähti luistelemaan voimistuvassa sateessa. Ensimmäisellä kierroksella jäi radan varrelle pari autoa ja myöhemmässä vaiheessa vielä muutama lisää. Valitettavasti Iltzukin liittyi keskeyttäneiden joukkoon kierroksella 6. Lähtöpaikka 2 finaaliin oli sitten 28. ruutu. Edes 35 kierrosta ei riittänyt kympin joukkoon nousemiseen, vaikka sija pari olisi vielä voinnut olla mahdollista puristaa. Sijoitus kuitenkin 12. mikä oli hyvä suoritus lähtöpaikkaan nähden. Pitkällisen pistelaskun jälkeen Iltzu sijoittui 11. sijalle Raket karnevaalin yhteispisteissä, ollen toiseksi paras tulokaskuljettaja.
28.-29.8.10
Aluemestaruudet
MALMI Pitkän mietinnän jälkeen päätettiin osallistua Malmilla ajettaviin Alue 8 mestaruuskilpailuihin. Kevään Raket Jr kilpailussa epäonnistuminen Malmilla ja osin mahdollisen menestyksen myötä kutsu Aluemestareiden kilpailuun vaikuttivat päätökseen. Jo aamusta kaikki tuntui sujuvan hienosti. Iltzu oli harjoituksisissa nopein ja anoi paalulle aika-ajoissa. Myös erissä ja finaalissa jatkui sama voitokas vire, vaikka vielä finaalin viimeisellä kierroksella pitkäaikainen kilpakumppani Kalle Markkanen yritti tiukkaa  ohitusta. Viimevuotinen hopeamitalli kirkastui kultaiseksi.
18.9.2010 Karting CUP LAUKAAN MOOTTORIMIEHET RY Laukaan Aluemestareitten kilpailuun Iltzu lähti mekaanikkonaan Marko Lind, isän ollessa matkoilla. Rata oli kesän karnevaaliosakilpailusta tuttu, nyt tosin 15-20 astetta viileämpänä. Aika-ajoissa pienen tahtisen virheen jälkeen 3. sija. Ensimmäisessä erässä matka loppui jo lämppärille. Ensimmäinen mutka liukui pitkäksi uusilla ja liukkailla kuivankelin pyörillä. Tämä oli varmasti sellainen opetus että sen muistaa tulevaisuudessakin. Toiseen erään lähdettiin sadekelin pyörillä lähtöruutuna 28. Kymmenen kierroksen erä riitti Markon ajo-ohjeitten avittamana nousuun sijalle 10, mikä oikeutti finalin lähtoruutuun 18. Finaalin sijoitus 6. ja nopein kierrosaika.
25.-26.9.10 Syyspäräys PORIN FORMULA KARTING KER Syyspäräyksessä testailtiin to-pe moottoreita ja set-uppeja tulevaa kautta 2011 varten. Lauantain kilpailun aika-ajoissa kuitenkin epäonnistuttiin tuloksena 11. sija. Erissä sijat 6. ja 5. oikeutti finaalin 7. lähtöruutuun. Finaalin lähdössä oli kovaa "ruuhkaa" minne jäi viisi autoa. Iltzu tippui rytinässä noin sijalle 20, minkä jälkeen railakasta nousua yritäessään pyörähti toisella kierroksella, kun kolme autoa ei mahtunukkaan mutkaan samaan aikaan. Olisi varmaan kannattanut malttaa.